E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Genel metal mobilyaların bakımı için ipuçları

Metal mobilyaların bakımı için ipuçları:


1. Sert veya keskin cisimlerle mobilyalara çarpmaktan kaçınınız.

2. Hareket ederken sürükleyemez veya çekemezsiniz, hafifçe kaldırmalı, aynı anda dört ayağa koymalı, yere koymalı, düzensizse bacakları yere koymalısınız.

3. Elektrolize yüzeyi ve boyalı yüzeyi temizlerken, lütfen temiz ve yumuşak kuru bir bezle silin ve nemli bir bez kullanmak uygun değildir, özellikle krom kaplı yüzey elektrolizle kaplanmış yüzeyi yeni olarak parlak tutmak için genellikle yumuşak kuru bir bezle silinir.

4. Krom kaplama yüzeyde inatçı lekeler olması durumunda, yüzeye az miktarda Bi Lizhu püskürtebilir ve daha sonra kuru bir bezle silebilirsiniz Boya yüzeyi inatçı lekelerle karşılaşırsa, muz suyu (tianna suyu) alkol, cam temizleyici vb. Çözücüler gibi sıvılarla silin, biraz bulaşık deterjanı ile kontrol edilebilir ve son olarak yüzeyi kuru bir bezle kurulayın.

5. Krom kaplama yüzey yıpranmış sonra, küçük bir siyah kayma olabilir, ama endişelenmeyin, ışığı geri yüklemek için silmek için yumuşak çelik tel parlatma pamuk kullanabilirsiniz.Tabii ki, genellikle silmek için küçük bir dikiş makinesi yağına batırılmış kuru bir iplik topu kullanabilirsiniz Elektroliz metal mobilyaları parlak ve dayanıklı tutabilir.


Kaynak: Paslanmaz çelik ekran mobilya üreticisi Gang Leren www.gangleren.com